Meillä on tämän päivän osaaminen tuottamaan haastavimpiakin siivouksia.

Ota meihin yhteyttä ja kartoitetaan yhdessä tarpeisiisi ja tilanteeseesi sopiva siivouspalvelu – pohjalaisittain rennosti, avoimesti ja luotettavasti! 

Laadunseuranta

Olemme aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiimme varmistaaksemme, että palvelu sujuu sovitun mukaisesti ja asiakkaidemme toimitilat pysyvät puhtaina ja siisteinä.

Auttaminen

Huolehdimme ettei asiakkaidemme tarvitse. Hoidamme asiakkaan puolesta siivouspalvelut niin että asiakas saa keskittyä omaan työhönsä. Joustamme tilanteen vaatimalla tavalla asiakkaan hyväksi. Olemme aina tavoiteltavissa.

Luottamus

Pidämme aina kiinni siitä mitä olemme luvanneet. Tunnemme rajoitteemme emmekä lupaa sellaista mitä emme voi toteuttaa sovitusti. Seuraamme omaa työtämme voidaksemme kehittää toimintaamme. Hoidamme yhtiömme velvollisuudet suomen lakien ja valtion määräysten mukaisesti. Kunnioitamme asiakkaitamme ja noudatamme vaitiolositoumuksia ja huolehdimme asiakkaan omaisuudesta ja tiloista kuin omistamme.

Yhteistyö

Toimimme lähellä asiakkaitamme ja arvostamme avointa yhteistyötä. Pidämme huolta henkilökunnastamme ja asiakkaistamme. Tarjoamme viihtyisän työympäristön jossa kaikki saavat edellytykset onnistua ja kasvaa yksilöinä.

Ammattiylpeys

Olemme ylpeitä yrityksestämme ja se näkyy kaikessa mitä teemme. Olemme kinnostuneita alastamme, päivitämme osaamistamme ja koulutamme itseämme jatkuvasti.

Ympäristömme

Kannamme vastuun ympäristöstämme. Käyttämämme saniteettipaperit ja tarvikkeet ovat ympäristömerkittyjä Metsä Tissuen Katrin tuotteita.

Pyrimme pääsääntöisesti käyttämään joutsen merkittyjä tuotteita, mikäli se vain on tilanteen salliessa mahdollista.

Värikoodatut mikrokuitupyyhkeet ja mikrokuituiset lattiapyyhkeet sekä mopit auttavat omalta osaltaan vähentämään veden ja puhdistusaineiden kulutusta. Puhdistusaineiden annostelussa käytämme annostelijoita tai annostelukorkkeja, jotka takaavat oikean annostelun. Lattioiden puhdistuksessa käytämme yhdistelmäkoneita, jotka ovat tehokkaita ja pidentävät pintamateriaalien ikää ja vähentävät suursiivoustarvetta, jossa muutoin joudutaan käyttämään vahanpoistoaineita ja vahoja. Ylläpitosiivouksessa käytämme hoitavia aineita vahojen sijaan. Jokaisessa kohteessa on palvelukuvaus, jossa lukee tarkasti ohjeet työn suorittamiselle ja erityisiä asiakaskohtaisia ohjeita kuten esim, jätteiden lajittelu sekä valaistus tiloissa.

Pyydä tarjous

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.