Palvelut

Peruspesut/ suursiivoukset

Meillä on tämän päivän osaaminen tuottamaan haastavimpiakin siivouksia.

Ota meihin yhteyttä ja kartoitetaan yhdessä tarpeisiisi ja tilanteeseesi sopiva siivouspalvelu – pohjalaisittain rennosti, avoimesti ja luotettavasti! 

Suursiivoukset

Suursiivouksen tarkoituksena on olla ylläpitosiivouksen tukena ja pitää toimitilat hyvässä kunnossa, turvallisina ja viihtyisinä. Suursiivouksella edesautamme mm. tilojen hengitysilmaa pysymään hyvänä ja sillä saattaakin olla suuri merkitys sairauspoissaolojen vähenemiseen. Jos pölyä pääsee kertymään yläpinnoille pitkällä aikavälillä paljon, se on paloturvallisuusriski ja säännöllisellä siivouksella tätä riskiä pyritään vähentämään. Ammattitaitoinen ja koulutettu keikkatiimimme pitää huolta tiloistanne.

Suursiivouksen tehtäviin määritellään yhdessä kanssanne kulloinkin tarpeelliset toimenpiteet, esimerkiksi lattioiden koneellinen pesu, vahaus, muu pintakäsittely, yläpölyt, kalusteet, ikkunoiden pesu sekä erilaiset nostolaitteita vaativat toimenpiteet.

Teemme lisäksi suojauskäsittelyä erilaisille lattiamateriaaleille (esim. lattian hoitokäsittely, Kisu-käsittely).

Ylläpitosiivouskohteissamme työnjohtomme seuraa tiloissanne suursiivousten tarvetta ja ehdottaa niille tehtäviä aikatauluja ja toimenpiteitä. Yksittäisiä suursiivouksia saa tilata ilman voimassa olevaa sopimustakin.

Suursiivouksia tehdään joko erillistilauksella tarpeen mukaan tai yhdessä sovitusti säännöllisesti.

Yhteystiedot

Vaasa

Oulu

Seinäjoki

“Pohjanmaan Siivoukseen on helppo olla yhteydessä ja asiat hoidetaan pyydettäessä ja tarvittaessa nopeasti”

Kun aloitimme yhteistyön Pohjanmaan Siivous Oy:n kanssa, oli lähtökohtana saada siivouspalvelulta jotain yksilöllisempää, joka poikkeaa monien isojen ketjujen toiminnasta.

Haluamme toimia paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa, jotka ovat yrittäjävetoisia ja palveluorganisaatio on matala, jolloin yrittäjään sekä henkilökuntaan on helppo tutustua.

Usein kysytyt kysymykset

Suursiivoukset — usein kysytyt kysymykset

Suursiivoustehtävät määritellään ensin yhdessä asiakkaan kanssa. Annamme aina oman näkemyksemme ja teemme ehdotuksia ja näiden perusteella asiakkaalle annetaan kustannusarvio. Suursiivouksen tuntihinta tai urakkahinta vaihtelee riippuen tehtävistä ja siihen sisällytettävistä puhdistusaineista, koneista ja esimerkiksi tarvitaanko työn suorittamiseen nostolaitetta.

Suursiivous sisältää usein ikkunanpesut, lattioiden pesut ja tarvittaessa vahanpoiston ja/tai vahaukset, tekstiilipintojen pesut, yläpölyjen pyyhintä ja sovittaessa nostolaitteita, jotka me hoidamme. Kerro meille tarpeesi, niin katsotaan yhdessä siivousasiat kuntoon.

Siivouspalvelut

Siivouspalvelut Vaasassa, Seinäjoella ja Oulussa

Meillä on tämän päivän osaaminen tuottamaan haastavimpiakin siivouksia. Työnjohtomme kouluttautuu aktiivisesti alallamme ja olemme mukana kehittämässä siivousalaa yhdessä toimittajien kanssa. Tarjoamme ratkaisut kaikkiin siivoukseen liittyviin haasteisiin.

Työnjohtomme päivystää paikkakunnittain 24/7.

Siivous suoritetaan säännöllisin väliajoin yhdessä sovitulla päivä- tai viikkorytmillä.

Suursiivouksia tehdään joko erillistilauksella tarpeen mukaan tai yhdessä sovitusti säännöllisesti.

Erillistilauksilla toteutamme rakennuksenaikaista / remontin aikaista siivousta sekä loppusiivousta.

Siivouspalveluun voimme sisällyttää erilaisia lisäpalveluita kuten vaihtomattopalvelun.

Pyydä tarjous

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.