Meillä on tämän päivän osaaminen tuottamaan haastavimpiakin siivouksia.

Ota meihin yhteyttä ja kartoitetaan yhdessä tarpeisiisi ja tilanteeseesi sopiva siivouspalvelu – pohjalaisittain rennosti, avoimesti ja luotettavasti! 

Konsultointi siivouskysymyksissä

Monet yritykset investoivat kiinteistöihin joissa toimivat. Eri pintamateriaalit ja niiden päivittäinen hoito on hyvin ratkaiseva tekijä kiinteistön pintojen ja arvon säilyttämisessä mahdollisimman pitkään.

Siivousala kehittyy päivittäin ja tämä tuo uusia haasteita alallemme ja erottaa ammattilaiset ”puuhastelijoista”. Yhtiössämme työskentelevät alamme ammattilaiset, näin voimme tarjota konsultointipalveluita siivousasioissa yrityksille. Seuraamme reaaliajassa mitä alalamme tapahtuu ja kouluttaudumme voidaksemme olla osaltamme mukana kehittämässä huomisen siivousmenetelmiä sekä vastata haasteisiin.

Siivoustyön mitoitus ja suunnittelu

Tarjoamme opastusta ja siivouksen suunnittelua ja päivitystä, mikäli kiinteistössä on oma siivooja ja kiinteistölle tai remonttiyrityksille arviointeja muun muassa tilanteissa joissa esimerkiksi mietitään saadaanko lattiamateriaali säilytettyä peruspesulla tai kiillotuksella tai pitääkö se vaihtaako kokonaan uuteen. Näistä saadaan aina kustannussäästöjä.

Omavalvontasuunnitelmat ja -järjestelmät elintarvikealalle

Pidämme aina kiinni siitä mitä olemme luvanneet. Tunnemme rajoitteemme emmekä lupaa sellaista mitä emme voi toteuttaa sovitusti. Seuraamme omaa työtämme voidaksemme kehittää toimintaamme. Hoidamme yhtiömme velvollisuudet suomen lakien ja valtion määräysten mukaisesti. Kunnioitamme asiakkaitamme ja noudatamme vaitiolositoumuksia ja huolehdimme asiakkaan omaisuudesta ja tiloista kuin omistamme.

Pyydä tarjous

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.