Referenssit

Tyytyväisiä asiakkaita jo yli 30 vuoden ajalta

Olemme toimineet alalla jo yli 30 vuoden ajan, ja meihin ovat luottaneet sadat yritykset. Vuosien varrella olemme jatkuvasti kehittäneet toimintaamme, prosesseja ja siivousosaamista nykypäivän standardien mukaan. Lue ohesta muutamia viimeaikaisia asiakaskertomuksia!

Meillä on tämän päivän osaaminen tuottamaan haastavimpiakin siivouksia.

Ota meihin yhteyttä ja kartoitetaan yhdessä tarpeisiisi ja tilanteeseesi sopiva siivouspalvelu – pohjalaisittain rennosti, avoimesti ja luotettavasti! 

Näin olemme auttaneet asiakkaitamme ylläpitosiivouksessa

Ylläpitosiivoukset ovat toimintamme ytimessä – yritykset voivat luottaa siihen, että homma hoituu ajallaan ja aina kompromissittomasti. Meillä on tämän päivän osaaminen tuottamaan haastavimpiakin siivouksia. Työnjohtomme kouluttautuu aktiivisesti alallamme ja olemme mukana kehittämässä siivousalaa yhdessä toimittajien kanssa. Tarjoamme ratkaisut kaikkiin siivoukseen liittyviin haasteisiin.

“Yhteistyömme Pohjanmaan Siivous Oy:n kanssa perustuu luottamukseen ja heidän siivousasiakkaidensa toiveisiin ja tarpeisiin. ”

Yhteistyömme Pohjanmaan Siivous Oy:n kanssa perustuu luottamukseen ja heidän siivousasiakkaidensa toiveisiin ja tarpeisiin. 

Toimimme tiiviissä yhteistyössä ja suunnittelemme liinavaatteiden pesu- ja kuljetusaikataulut vastaamaan aina asiakkaiden tarpeita ja siivouksen aikatauluja.

Paikallisten yrittäjävetoisten yritysten yhteistyö luo pohjaa lisääntyville työpaikoille ja yhdessä voimmekin palvella yritysasiakkaita alueellamme entistä paremmin. 

Kiffel Pesula

“Olemme tehneet yhteistyötä Pohjanmaan siivouksen kanssa jo yli vuosikymmenen.”

Olimme todella otettuja kun vuonna 2019 Pohjanmaan siivous valitsi Mattokeisarin kokonaisvaltaiseksi mattotoimittajaksi heidän siivouskohteisiin. Yhteistyö vahvistui entisestään.

Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta palvelua, alan huipputuotteilla. Asiakkaamme arvostavat myös läsnäoloa ja sitä, että saavat avun nopeasti tarvittaessa. Unohtamatta, että toimimme molemmat tarkasti ja tehokkaasti vuoden jokaisena päivänä.

Yhteistyömme näkyy myös asiakkaan arjessa, säästäen aikaa ja resursseja kun siivouspalvelun ja kartoituksen yhteyteen asiakas voi valita myös mattopalvelun vaivatta.

Mattokeisari Oy

Roope Mäkinen
Toimitusjohtaja

“Yhteistyö on ollut mutkatonta ja vastannut tarpeitamme moitteetta. ”

Pohjanmaan Siivous on ollut yhteistyökumppanimme jo yli kuuden vuoden ajan. Yhteistyö on ollut mutkatonta ja vastannut tarpeitamme moitteetta. 

Paikallinen toimija on kasvollinen, mikä on ehdoton valtti siivoustoimialalla. Vastuullisten henkilöiden kanssa on aina löydetty oikeat ratkaisut hyvin moninaisiin siivouksen haasteisiin sekä kauppakeskus Rewellissä että Vaasan Toriparkissa.

Kiinteistö Oy Rewell Galleria
Vaasan Toripysäköinti Oy

Susanna Spak
Toimitusjohtaja

“Meille on tärkeää toimiva yhteistyökumppanuus”

Yrityksemme korkeat laatustandardit koskevat myös tilojemme siisteyttä. Näin ollen myös siivouspalvelumme tuottajalta vaaditaan erittäin laadukasta, tasaista ja standardimme mukaista siivouspalvelua.

Meille on tärkeää toimiva yhteistyökumppanuus, jossa tavoitamme aina oikeat henkilöt, pyyntöihimme ja toiveisiimme reagoidaan ja asiat hoidetaan niin kuin olemme yhdessä sopineet.

Pohjanmaan Siivous Oy on tuottanut laatuvaatimustemme mukaista siivouspalvelua meille vuodesta 2011 lähtien. Olemmekin saaneet asiakkailtamme hyvää palautetta tilojemme siisteydestä.

Käyttöauto

Teemu Elopuro
Johtaja

“Pohjanmaan Siivoukseen on helppo olla yhteydessä ja asiat hoidetaan pyydettäessä ja tarvittaessa nopeasti”

Kun aloitimme yhteistyön Pohjanmaan Siivous Oy:n kanssa, oli lähtökohtana saada siivouspalvelulta jotain yksilöllisempää, joka poikkeaa monien isojen ketjujen toiminnasta.

Haluamme toimia paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa, jotka ovat yrittäjävetoisia ja palveluorganisaatio on matala, jolloin yrittäjään sekä henkilökuntaan on helppo tutustua.

Siirryimme perinteisestä aamusiivouksesta päiväsiivoukseen, jolloin lattiat pestään koneellisesti ennen myymälän avausta, mutta siivousta jatketaan myymälän aukioloaikana. Pohjanmaan Siivoukseen on helppo olla yhteydessä ja asiat hoidetaan pyydettäessä ja tarvittaessa nopeasti.
Yhteistyömme toimii hyvin, lisätarpeisiin reagoidaan nopeasti, henkilökunnan kanssa toimiminen on joustavaa ja asioista voidaan keskustella ja sopia myös suoraan työkohteessa.

Teija Haapanen
Johtaja

Stina Virtanen
Palvelupäällikkö

“Avaintekijänä onnistumiseen onkin saumaton yhteistyö, sitoutuneisuus ja luottamus”

Jobio Henkilöstöpalvelut on osa Smile Henkilöstöpalvelut Oy:tä ja toimimme yhteistyökumppanina Pohjanmaan Siivous Oy:n henkilöstöratkaisuissa. Tiivis kumppanuutemme on jatkunut jo 10 vuotta ja avaintekijänä onnistumiseen onkin saumaton yhteistyö, sitoutuneisuus ja luottamus. Tämä takaa laadukkaan, osaavan ja ammattitaitoisen henkilökunnan löytämisen Pohjanmaan Siivous Oy:n asiakaskohteisiin.

Eezy Henkilöstöpalvelut

Heikki Tyrväinen
Johtaja, myynti- ja asiakassuhteet

“Yhteistyö Pohjanmaan Siivouksen kanssa on toiminut erinomaisesti jo reilun 10 vuotta. Arvostan toimeen tarttuvaa ja osaavaa henkilökuntaa.”

Pohjanmaan Siivouksen kanssa asiointi on helppoa ja yhteyshenkilöiden yrittäjämäinen ote ja vastuunottaminen sovituista asioista tukee hyvin meidän yrityksen arvomaailmaa.

Logistikas

Pyydä tarjous

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.