Palvelut

Ylläpitosiivous

Meillä on tämän päivän osaaminen tuottamaan haastavimpiakin siivouksia.

Ota meihin yhteyttä ja kartoitetaan yhdessä tarpeisiisi ja tilanteeseesi sopiva siivouspalvelu – pohjalaisittain rennosti, avoimesti ja luotettavasti! 

Mitä ylläpitosiivous sisältää?

Ylläpitosiivoukseen kuuluu säännöllisin väliajoin yhdessä sovitulla päivä- tai viikkorytmillä suoritettu siivous. Siivous sisältää aina tarpeidenne mukaiset tehtävät ja toimenpiteet ja palvelun sisältöä voidaan joustavasti muokata tarpeiden tai tilojen muuttuessa. Säännöllisellä siivouksella ylläpidämme toimitilojen siisteyttä ja näin tilojen pintamateriaalit pysyvät hyvinä kauemmin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa pystymme pitämään tilat viihtyisinä ja turvallisina. Tunnistat aina siivoojamme yrityksemme työvaatteista sekä henkilökortista. Perehdytämme työntekijämme aina asiakaskohtaisesti ja käymme yhdessä läpi tilojenne vaatimukset.

Siivouspalveluun voimme helposti sisällyttää myös vaihtomattopalvelun sekä saniteettitarvikkeet, kuten saippuat ja paperit. Lisäksi erilaiset muut tehtävät, kuten suursiivoukset, lattioiden vahaukset, verhojen, sohvien, kokolattiamattojen ja muiden kalusteiden pesu, suoritetaan tilauksesta. Liukuporraspesu kuuluu nykyisille sopimusasiakkaillemme suunnitellusti siivousohjelmaan ja lisäksi teemme liukuporraspesuja muillekin tilauksesta.

Suursiivouksia tehdään joko erillistilauksella tarpeen mukaan tai yhdessä sovitusti säännöllisesti.

Työnjohtomme seuraa aktiivisesti omavalvonnalla siivouksen laatua ja tekee tarvittavat muutokset tai toimenpiteet. Teemme mielellämme kanssanne yhdessä laatukiertoja säännöllisesti, jolloin voimme yhdessä varmentaa siivouslaadun ja palvelun sujuvuuden. Laadimme aina yksilölliset siivousohjeet sovitun mukaisesti ja ne löytyvät tarvittaessa siivoushuoneesta tiloissanne.

Yrityssiivouspalveluumme kuuluu tehdas- ja tuotantotilojen sekä toimistotilojen siivousta.

Asuntoyhtiöille ja kiinteistöille tarjoamme porrassiivousta ja yleisten tilojen siivousta kuten saunat, pesutuvat ja kellaritilat.

Myymäläsiivous ja kauppakeskusten siivous kuuluvat myös vankkaan osaamiseemme, kuten myös ravintolasiivous sekä elintarvikesiivous. Suoritamme myös oppilaitosten, koulujen, palvelutalojen, päiväkotien ja muiden julkisten tilojen lomasijaisuuksia säännöllisesti.

Siivous suoritetaan pääsääntöisesti kiinteällä kuukausihinnalla, jolloin lasku tulee aina sovittuna päivänä joka kuukausi, sovitulla maksuajalla. Lisätyöt laskutamme toteutuneiden tuntien mukaisesti jälkikäteen erillisellä laskulla.

Yhteystiedot

Vaasa

Oulu

Seinäjoki

“Meille on tärkeää toimiva yhteistyökumppanuus”

Yrityksemme korkeat laatustandardit koskevat myös tilojemme siisteyttä. Näin ollen myös siivouspalvelumme tuottajalta vaaditaan erittäin laadukasta, tasaista ja standardimme mukaista siivouspalvelua.

Meille on tärkeää toimiva yhteistyökumppanuus, jossa tavoitamme aina oikeat henkilöt, pyyntöihimme ja toiveisiimme reagoidaan ja asiat hoidetaan niin kuin olemme yhdessä sopineet.

Pohjanmaan Siivous Oy on tuottanut laatuvaatimustemme mukaista siivouspalvelua meille vuodesta 2011 lähtien. Olemmekin saaneet asiakkailtamme hyvää palautetta tilojemme siisteydestä.

Käyttöauto

Teemu Elopuro
Johtaja

Usein kysytyt kysymykset

Ylläpitosiivous — usein kysytyt kysymykset

Ensin kartoitetaan yhdessä asiakkaan kanssa asiakkaan siivoustarpeet ja tilat. Ennen siivouspalvelun aloittamista sovitaan palvelusisältö, palvelumaksu ja aloituspäivä. Palvelu aloittaminen edellyttää aina kirjallista sopimusta.

Ylläpitosiivous on siivousta, joka tapahtuu säännöllisin väliajoin yhdessä sovitulla päivä- tai viikkorytmillä sekä siivoustehtävillä, joiden mukaan huolehditaan tilojen yleisestä siisteydestä

Tilakartoituksessa käydään yhdessä asiakkaan kanssa läpi asiakkaan tilat ja
määritellään yhdessä siivouskerrat ja tarpeet (per/vko, per/kk). Palvelumaksuun vaikuttavat siivouskertojen lisäksi tilojen pintamateriaalit ja henkilömäärä.

Palvelun suunniteluun ja palvelumaksun määrittelyyn tulee aina nähdä tilat ensin sekä tiloissa olevat pintamateriaalit, jolloin osataan arvioida työaika siivoukselle. Lisäksi työpiste- ja henkilömäärällä sekä kalustuksella on vaikutus palvelumaksuun. Annamme mielellämme oman näkemyksemme riittävästä siivouksesta ja yhdessä teemme päätöksen miten siivous toteutetaan.

Siivouspalvelut

Siivouspalvelut Vaasassa, Seinäjoella ja Oulussa

Meillä on tämän päivän osaaminen tuottamaan haastavimpiakin siivouksia. Työnjohtomme kouluttautuu aktiivisesti alallamme ja olemme mukana kehittämässä siivousalaa yhdessä toimittajien kanssa. Tarjoamme ratkaisut kaikkiin siivoukseen liittyviin haasteisiin.

Työnjohtomme päivystää paikkakunnittain 24/7.

Siivous suoritetaan säännöllisin väliajoin yhdessä sovitulla päivä- tai viikkorytmillä.

Suursiivouksia tehdään joko erillistilauksella tarpeen mukaan tai yhdessä sovitusti säännöllisesti.

Erillistilauksilla toteutamme rakennuksenaikaista / remontin aikaista siivousta sekä loppusiivousta.

Siivouspalveluun voimme sisällyttää erilaisia lisäpalveluita kuten vaihtomattopalvelun.

Pyydä tarjous

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.