Referenssit

Minimani Vaasa

Kun aloitimme yhteistyön Pohjanmaan Siivous Oy:n kanssa, oli lähtökohtana saada siivouspalvelulta jotain yksilöllisempää, joka poikkeaa monien isojen ketjujen toiminnasta.

Haluamme toimia paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa, jotka ovat yrittäjävetoisia ja palveluorganisaatio on matala, jolloin yrittäjään sekä henkilökuntaan on helppo tutustua.

 

Siirryimme perinteisestä aamusiivouksesta päiväsiivoukseen, jolloin lattiat pestään koneellisesti ennen myymälän avausta, mutta siivousta jatketaan myymälän aukioloaikana.

Pohjanmaan Siivoukseen on helppo olla yhteydessä ja asiat hoidetaan pyydettäessä ja tarvittaessa nopeasti.

Yhteistyömme toimii hyvin, lisätarpeisiin reagoidaan nopeasti, henkilökunnan kanssa toimiminen on joustavaa ja asioista voidaan keskustella ja sopia myös suoraan työkohteessa.

Vaasan Mini-Mani Oy

Teija Haapanen
Johtaja

Stina Virtanen
Palvelupäällikkö

Käyttöauto Vaasa

Yrityksemme korkeat laatustandardit koskevat myös tilojemme siisteyttä. Näin ollen myös siivouspalvelumme tuottajalta vaaditaan erittäin laadukasta, tasaista ja standardimme mukaista siivouspalvelua.

Meille on tärkeää  toimiva yhteistyökumppanuus, jossa tavoitamme aina oikeat henkilöt, pyyntöihimme ja toiveisiimme reagoidaan ja asiat hoidetaan niin kuin olemme yhdessä sopineet.

Pohjanmaan Siivous Oy on tuottanut laatuvaatimustemme mukaista siivouspalvelua meille vuodesta 2011 lähtien. Olemmekin saaneet asiakkailtamme hyvää palautetta tilojemme siisteydestä.

Käyttöauto

Teemu Elopuro
Johtaja

Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Jobio Henkilöstöpalvelut on osa Smile Henkilöstöpalvelut Oy:tä ja

toimimme yhteistyökumppanina Pohjanmaan Siivous Oy:n henkilöstöratkaisuissa.

Tiivis kumppanuutemme on jatkunut jo 10 vuotta ja avaintekijänä onnistumiseen onkin saumaton yhteistyö, sitoutuneisuus ja luottamus.

Tämä takaa laadukkaan, osaavan ja ammattitaitoisen henkilökunnan löytämisen Pohjanmaan Siivous Oy:n asiakaskohteisiin.

Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Heikki Tyrväinen
Aluejohtaja Pohjanmaa

Tarjoamme ratkaisut kaikkiin siivoukseen liittyviin haasteisiin.
Lähetä meille tarjous- tai yhteydenottopyyntö!